Atenção mudança de idioma

No idioma escolhido, apenas a seção "agricultura" está disponível. Se você deseja continuar no idioma solicitado, ele o leva automaticamente para a página "agricultura". Nosso conteúdo completo pode ser acessado através da nossa página global em alemão ou inglês.

Continuar Voltar para alzchem global
Met Alzogur® blijven uw varkens in topconditie

ALZOGUR®

Productgroep: Biociden

ALZOGUR® is een product voor de behandeling van mest in varkensstallen. Alzogur maakt de verwekker van dysenterie (diarree veroorzakende infectie bij varkens) onschadelijk, bestrijdt vliegenlarven en reduceert schadelijke gassen die vrijkomen uit de mest. Na het uitrijden van de mest op het land, wordt ALZOGUR® omgezet in stikstof, die door planten kan worden opgenomen.

Maak korte metten met vliegen en dysenterie in de varkensstal!

In de mest onder de roostervloer loeren veel gevaren voor uw varkens. Veel ziekteverwekkers overleven er maandenlang en kunnen blijvend infecties verspreiden. Tegelijkertijd is de mest een broeinest voor vliegen. Die zijn niet alleen vervelend voor de dieren, maar kunnen vanuit het mestkanaal ook ziekteverwekkers overbrengen.

ALZOGUR® bestrijdt vliegenlarven (Musca domestica) en dysenterie (Brachyspira dysenteriae) in de mest! ALZOGUR® bevordert daarmee het stalklimaat en biedt een duurzame bescherming tegen vliegen en dysenterie.

 

 

Op de volgende internetsites vindt u uitgebreide informatie over de werking en de juiste toepassing van ALZOGUR®

Dr. Sameh Aoun

Dr. Sameh Aoun

+49 8621 86-2875

sameh.aoun@alzchem.com